Barkrukken stof

Barkrukken stof. Zo hebben wij deze categorie genoemd. Terecht zijn barkrukken stof aan een opmars bezig. Was het eerst alleen maar de lederen barkruk die verkocht werd. Nu zie je een opmars van de barkruk bekleed met stof. En terecht ons inziens dat de stoffen barkrukken steeds meer voet aan de grond krijgen in de Nederlandse huiskamers en horeca.

De pluspunten van een barkrukken stof

Bij het kiezen van een barkruk kunt u ook eens denken aan barkrukken stof. Deze heeft zeker voordelen ten opzichte van een lederen barkruk. De stoffen zijn de laatste decennia sterk in kwaliteit verbeterd. Op het gebied van slijtage en brandwerendheid zijn er grote stappen gemaakt. Een vlek in een stoffen meubel was vroeger een kleine ramp. Nu is het relatief eenvoudig te reinigen. Ook kan een barkruk van stof eenvoudig met de stofzuiger gereinigd worden. Denk ook aan de voordelen van stof met betrekking tot ritsen en spijkerbroeken met metaal. U kent ze wel. Die spijkerbroeken met van die metalen rondjes aan de achterzijde. Heeft u een onrustige gast op bezoek die zijn houding niet kan vinden en deze heeft zo’n spijkerbroek, dan is uw barkruk aan de buurt. Bij een lederen barkruk is de kans dan levensgroot aanwezig dat deze gast uw leren barkruk beschadigd. Met barkrukken van stof is deze kans vele malen minder groot.

Ons assortiment barkrukken stof

Als u echt de tijd neemt om deze categorie goed te bekijken, dan merkt u dat wij de meest uiteenlopende barkrukken van stof aanbieden. Er zijn heel erg veel kleuren leverbaar. U kunt ook eens out of the box denken en voor een totaal andere kleur gaan. Maar een kleur die goed past bij uw huidige interieur is natuurlijk ook mogelijk door de vele leverbare kleuren. De barkrukken stof zijn tevens leverbaar in uiteenlopende onderstellen.

1–10 van 36 resultaten