Barkrukken zonder rugleuning

In deze categorie treft u barkrukken zonder rugleuning. Voor velen is de barkruk zonder rugleuning de barkruk zoals deze bedoeld is. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de horeca. Tegenwoordig tref je regelmatig barkrukken met een rugleuning, maar vroeger waren er eigenlijk alleen maar barkrukken zonder een rugleuning te zien. Zeker in de bruine kroeg. Deze hadden hun eigen soort barkruk. Het soort onverwoestbare barkruk. Stevig en geschikt voor een zwaar lichaamsgewicht. Tegenwoordig zijn barkrukken zonder rugleuning ook thuis te vinden. Je bent er hartstikke flexibel mee.

De barkrukken zonder rugleuning van barkrukkentotaal.nl

Onze barkrukken zonder rugleuning kenmerken zich door diversiteit. Geschikt voor zowel thuisgebruik als horeca. Mooie stevige barkrukken met een goede afwerking en gefabriceerd van de beste materialen. De barkrukken zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Door middel van onze keuzehulp ben u in staat om heel eenvoudig de juiste keuze te maken. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Het kunstleer is van 100% polyester. Verdere bekledingsmogelijkheden zijn echt leder, stof en kunststof. Het onderstel is verkrijgbaar in RVS, hout of verchroomd staal. Wilt u liever het comfort van een rugleuning dan kunt  u onze categorie barkrukken met een rugleuning bekijken. Hierin vindt u de meest uiteenlopende modellen. Verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen. Via onze keuzehulp bepaald u zo eenvoudig de barkruk die bij u past. Omdat we meer dan 1000 verschillende barkrukken hebben is dit een handige tool om het u makkelijker te maken. Wij hebben van elke barkruk één exemplaar in de winkel geplaatst. Op het productblad kunt u de kleur selecteren. Deze verschijnt dan als foto met de door u geselecteerde kleur. Zo vindt u de barkruk die bij u past. Onze barkrukken hebben minimaal 2 jaar garantie.

Kortom. Barkrukkentotaal.nl. Een enorm aanbod in o.a. ✓ barkrukken zonder rugleuning ✓ verstelbare barkrukken ✓ RVS barkrukken ✓ houten barkrukken

1–10 van 31 resultaten