Barkrukken

Barkrukken in alle soorten en maten zijn te koop in onze webshop. Wij zijn elke dag bezig om u een zo breed en diep mogelijk assortiment barstoelen aan te bieden. Vanuit alle windstreken halen wij onze krukken. Uitgevoerd in diverse stijlen en materialen. Kwaliteit en service staan bij ons te allen tijde bovenaan. U geeft ons het vertrouwen. Wij doen er alles aan om dit vertrouwen niet te beschamen. U kunt bij ons veilig betalen. U hebt de mogelijkheid tot diverse betaalmogelijkheden zoals ideal, creditcard of betalen bij aflevering. Dit alles zonder extra kosten. Wij beschikken over eigen vervoer en zijn daarom in staat om een afspraak op tijd in te plannen. Zo hoeft u niet onnodig thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.

Barkrukken te koop !

Wij bieden in diverse categorieën de meest uiteenlopende krukken aan. Om toch tot een snelle en goede keuze te komen kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Door middel van een aantal keuzes te maken kunt u eenvoudig een selectie maken van bijvoorbeeld kleur, materiaal of de gewenste zithoogte. Een greep uit onze categorieeën:

Wij geven altijd minimaal 2 jaar garantie op al onze krukken. Onderdelen zijn altijd te verkrijgen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

1–10 van 11 resultaten