Betaling

Veilig betalen 

Betalen via iDEAL

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Hierbij reken je af in je vertrouwde internet betaalomgeving, dit op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je reeds via internet bankiert kan je direct gebruik maken van iDEAL zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen via Bancontact / Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische zichtrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

 

Betalen via creditcard

Via TVbeugelskopen.nl kunt u betalen o.a. met:Wij verwerken o.a. creditcardbetalingen en betalingen via

* MasterCard
* Maestro
* VISA
* VPAY
* GiroPay
* Sofortbanking

 

Achteraf betalen

U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid ‘Achteraf betalen’.

Voor betalen middels ‘Achteraf betalen’ hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor ‘Achteraf betalen’ wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

U ontvangt van Billink een factuur en een acceptgiro. De factuur dient binnen twee weken ná ontvangst van uw bestelling aan Billink te zijn voldaan. De kosten bedragen € 2,50 per transactie extra